Новини

«Веном 2: Карнаж» – що очікувати від фільму*

Багато шанувальників кіновсесвіту Марвел з нетерпінням очікують вихід на екран нової стрічки, яка називається Веном 2: Карнаж. Побачити прем’єру фільму ви зможете в числі перших, користуючись послугами затишних кінозалів Multiplex.

Сюжет

Із подій минулого фільму пройшов рік – Едді Брок, журналіст, намагається повернути своє життя в звичне русло після того, як в ньому з’явився симбіонт Веном. Одним із рішучих кроків стало повернення до професійної діяльності. Едді бере інтерв’ю у серійного вбивці Клетуса Касада. Останній виявляється власником Карнажа і через деякий час тікає із в’язниці. Попередньо він пережив невдалу страту.

Перші кадри в мережі

У серпні 2021 Sony Pictures опублікувала кілька свіжих кадрів сиквелу “Венома”. На них можна побачити самого Венома, Карнажа, Едді Брока, його кохану і піддослідну дівчину.

Чутки про фільм

Колоритний головний редактор газети “Дейлі Бьюгл” у виконанні Дж. К. Сіммонса може з’явитися в “Веном 2”. Інформація про це була опублікована на сайті британського кінотеатру Vue Cinema.

Само собою, Сіммонс може виконати абсолютно будь-яку роль у фільмі. Однак його повернення в образі Джея Джоні Джеймсона виглядає найбільш логічним варіантом. Особливо на тлі планів Sony по об’єднанню своїх кінематографічних Всесвітів.

Рейтинг фільму

Американська асоціація кінокомпаній MPAA оголосила про присвоєння вікового рейтингу PG-13 сиквелу “Венома”. Це означає, що діти можуть дивитися фільм в присутності дорослих, але нічого жорстокого або близького до цього чекати не варто.

Оригінал, до слова, виходив з тим же рейтингом – багато глядачів за це критикували картину. На тлі цього в мережі один час з’являлися чутки, що “Веном 2” таки отримає дорослий рейтинг R, але чудес не буває. В описі рейтингу від MPAA вказані звичні напружені сцени екшену, міцне слівце тощо.

Венома в сиквелі знову зіграв Том Харді, а роль Карнажа (Клетус Кессіді) дісталася Вуді Харрельсону (“Ілюзія обману”, “Голодні ігри”, “Ласкаво просимо в Zомбіленд”). У фільмі також з’явиться Наомі Харріс в образі подруги Карнажа на прізвисько Вереск. Режисером виступив Енді Серкіс.

Прем’єра

Sony в черговий раз перенесла прем’єру фільму “Веном 2”, тільки цього разу на більш близьку дату – з 15 на 1 жовтня. Для картини це вже п’ята зміна в графіку виходу, спочатку вихід в прокат був запланований на жовтень минулого року, але пандемія внесла свої корективи.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.