Новини

“Хороша дівчинка стала поганою”: чуттєва Христина Соловій знялася для Playboy

Українська співачка Христина Соловій, яка увірвалася в шоу-бізнес з хітом “Тримай”, вперше знялася в еротичній фотосесії для чоловічого глянцю Playboy.

Дівчина позувала в білому боді з глибоким декольте і на зав’язках. У цій фотосесії вона розкрилася по-новому – чуттєва і водночас сексуальна Соловій продемонструвала струнку фігуру.

“Мені 28 і я відчуваю себе досить самобутньою і красивою, щоб дозволити собі бути відвертою на фото, відео або на сцені заради свого задоволення. Коли я, 22-річна “квіточка” української музики (або ваш улюблений епітет), вперше отримала пропозицію публікації відвертих фото, я злякалася. І потрапила у відому пастку “а що скажуть люди?”. І люди неодноразово розповідали, що їм належить моє тіло, і що я повинна з ним робити, а що – ні”, – написала співачка.

Також вона додала, що зараз сама вирішує, що їй робити. Зірка навчилася насолоджуватися життям, молодістю, красою і нарешті кар’єрою.

“Вийти з токсичного контролю суспільства над проявами моєї сексуальності – це моє особисте відновлення незалежності. Мені 28, я відчуваю себе вільною і тепер мені так байдуже”, – додала зірка.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.