Новини

ПВХ плитка від виробника: чим приваблює така підлога?*

Якщо ви уже стикалися із капітальним ремонтом, то вам відомо, наскільки важливим і серйозним є вибір матеріалів. Адже від їхньої якості напряму залежить, як довго кімната зберігатиме належний вигляд, чи стануть безпечнішим і комфортнішими умови перебування в ній. Коли ми роздумуємо над покупкою оздоблювальних матеріалів для підлоги, то часто губимося серед пропозицій, оскільки пересічному покупцеві, який давно не цікавився цією темою, окрім ламінату та паркету, майже нічого не знайомо. Однак в останні роки з’явилося безліч нових варіантів підлогового покриття – декоративна штукатурна, ПВХ плитка, керамограніт, мармур, керамічна плитка тощо. Сьогодні з допомогою компанії VINILAM ми розберемося, що таке ПВХ плитка і які вона має переваги.

ПВХ плитка: короткий огляд матеріалу

Якщо трендом 2000-х і 2010-х був паркет, то сьогодні ПВХ плитка за попитом витісняє своїх попередників. На вигляд вона дещо схожа на ламінат, однак більш еластична, завдяки чому вініл прилягає до усіх нерівностей поверхні. Цей матеріал підходить для усіх типів приміщення. Тепер не потрібно в кухню ставити керамічну плитку, в дитячу ламінат, а в коридор лінолеум, ПВХ плитка ідеально пасує до всіх кімнат. Крім того, вона доволі міцна та витривала, невибаглива в догляді, вологостійка та довговічна. А широка кольорова та декоративна гама дозволить доповнити нею будь-який інтер’єр.

Також до головних переваг ПВХ плитки можна віднести:

Гігієнічність та безпечність. ПВХ плитка під час експлуатації не виділяє токсини, неприємні запахи і агресивно не реагує на ультрафіолетове випромінювання.

Посилена ударостійкість. Таку плитку майже неможливо подряпати чи механічно пошкодити.

Зносостійкість. Матеріал стійкий до фарб, хімічних речовин та сильнодіючих мийних та антибактеріальних засобів.

Антиковзкість. ПВХ плитка характеризується великим коефіцієнтом тертя, пому посковзнутись на такій підлозі практично неможливо.

Значна термостійкість. Така підлога характеризується високою пожежостійкістю, не вигорає на сонці і витривала до морозів, тому її сміливо можна використовувати і для облаштування альтанок.

Шумоізоляція. Сусіди на поверх нижче не будуть чути, що відбувається у вас в квартирі, адже матеріал ударо- та шумопоглинаючий.

Екологічність. ПВХ плитка виготовлена на кварцовій основі без клейових складників на смолах або меламіні.

Простота монтажу. Скориставшись інструкцією від виробника ви можете самостійно встановити покриття.

А що по зовнішньому вигляду?

Якщо ви хочете, щоб підлога не лише виконувала функцію покриття та опори, а й була цікавим елементом декору, то ПВХ ідеально впорається із цим завданням. Різноманіття фактур та кольорів дозволяє втілити найбільш оригінальні дизайнерські ідеї. Виробник VINILAM пропонує покупцям різні варіанти матеріалу: “під дерево” – плитка чудово імітує текстуру дерева (передає і річні кільця, і сучки, і сліди рубанка, і вузлуватість); “під камінь”, “під бетон”, “під керамограніт” – такі варіанти чудово доповнять інтер’єр ванних кімнат, віталень, альтанок тощо.

Варто також відзначити, що ПВХ плитка завдяки своїм характеристикам може прослужити власнику більше 30 років. А виробник VINILAM надає 20 років гарантії на матеріал для житлових приміщень.

Пересувайтесь впевнено та безпечно по власній оселі!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.