Новини

На Львівщині вантажна фура врізалась у крамницю, загинуло троє людей: подробиці трагедії

Надвечір у п’ятницю, 3 вересня, у місті Рудки Львівської області фура, навантажена щебенем, врізалась у продуктову крамницю, загинуло троє людей.

Про подробиці цієї ДТП йдеться у прямому включенні з місця події в сюжеті ТСН.19:30.

Як свідчить відео з камер спостереження, вантажівка мчала вулицею з великою швидкістю. Перед нею із другорядної дороги виїхав білий мікроавтобус. Щоб уникнути зіткнення, водій фури вивернув кермо і виїхав на тротуар, де збив електроопору і врешті влетів у продуктову крамницю. Удар був такої сили, що кабіну відірвало від тягача, а будинок — розтрощило.

У продуктовій крамниці в момент аварії перебувала тільки продавчиня, вона не постраждала.

У поліції уточнили, що в результаті ДТП загинули три людини: водій фури, 47-річний пішохід і жінка, яка була його ровесницею.

“Ще двоє дівчат віком 10 та 16 років – госпіталізовані, лікарі докладають усіх зусиль аби врятувати їх життя”, – зазначено у повідомленні.

Як пише видання “Сегодня”, заступник міського голови з гуманітарних питань міста Рудки Роман Біндас повідомив, що за його інформацією, у водія відмовили гальма.

“Наскільки мені відомо, у вантажівки відмовили гальма. Коли водій це зрозумів, то почав щосили сигналити, сповіщаючи інші машини, відганяючи їх таким чином від себе. Про все це мені повідомив наш дільничний. Істину встановить експертиза”, – сказав він.

На місці події працюють слідчі, рятувальники розбирають завали.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.