Новини

ОДА хоче купити рояль за 1,2 млн грн для Чернівецької філармонії

Чернівецька обласна державна адміністрація має намір виділити 1,2 млн грн на придбання роялю для Чернівецької обласної філармонії імені Дмитра Гнатюка.

Як повідомляє molbuk.ua, про це йдеться у відповідному проекті рішення “Про внесення змін до обласного бюджету Чернівецької області на 2021 рік”, розробленого департаментом фінансів ОДА, який оприлюднений на сайті Чернівецької облради.

Згідно з проектом документу, обсяг асигнувань по управлінню культури Чернівецької ОДА планується збільшити на 2,9 млн грн за рахунок розподілу додаткових надходжень від перевиконання дохідної частини обласного бюджету.

Проект рішення передбачає, що 1,5 млн грн будуть спрямовані на фінансування заходів регіональної програми розвитку культури на 2020-2022 роки, а ще 1,2 млн грн – на придбання музичного інструменту (рояль) в зал органної та камерної музики обласної філармонії.

Окрім того, планується виділення 200 тис грн на створення поліфункціонального культурного центру “Сучасний музейний простір” у Чернівецькому обласному музеї народної архітектури та побуту.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.