Новини

“МакЅим не зможе співати”: лікар передрік співачці інвалідність

Співачці МакЅим (Марина Абросімова), яка пішла на поправку після виходу з коми, передрекли інвалідність. Артистка нібито не зможе співати і тепер її чекає довга реабілітація після важкої хвороби.

Про прогноз медика повідомляє російське видання “МК”.

Так, лікар Андрій Андрієвський розповів про те, як МакЅим буде відновлюватися після коми і чому їй не варто сподіватися швидко повернутися на сцену. За словами медика, через коронавірус співачка пережила стан, який можна порівняти з утопленням.

МакЅим, як відомо, довгий час перебувала на ШВЛ (штучна вентиляція легенів). Після цього співачка може навіть стати інвалідом. Вся річ у тому, що під час хвороби в легенях людини може початися рубцювання, через що виникають серйозні проблеми з диханням.

Лікар стверджує, що після ШВЛ МакЅим не зможе співати і насилу перенесе важкі фізичні навантаження.

“Після ШВЛ відновлення досить тривале, довгі місяці. На час, а, може, і назавжди, про співочу кар’єру доведеться забути”, – розповів виданню “МК” лікар.

Зовсім недавно стало відомо, що МакЅим тільки починає усвідомлювати, що була в комі понад місяць. Про це розповіла її директор. Але чи дійсно співачка не зможе співати і може стати інвалідом – поки що залишається загадкою.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.