Новини

«Хотів лише допомогти»: син мера Чернівців заперечив свою причетність до побиття чоловіка на Калічанці

Син міського голови Чернівців Богдан Клічук заперечив свій стосунок до побиття перехожого на одній з вулиць міста невідомими особами.

Про це Богдан Клічук повідомив сьогодні у коментарі кореспонденту molbuk.ua

Він зазначив, що став випадковим свідком бійки на вулиці Білоруській та намагався зупинити конфлікт.

“Я їхав на автомобілі по вулиці Білоруській, побачив що на тротуарі двоє хлопців б‘ють чоловіка. Чоловік лежав на землі в крові, а вони били його ногами. Я одразу зупинився біля сутички, вибіг з машини, щоб зупинити бійку і в цей момент двоє хлопців втекли в бік Калинівського ринку. Я допоміг чоловіку, викликав поліцію, викликав швидку допомогу. Залишився, щоб дочекатись швидку допомогу та поліцію”, – розповів Богдан Клічук.

Він також додав, що постраждалого бачив уперше.

“До приїзду патрульних приїхав поліцейський у цивільному. Я зі свого боку дав показання поліції. Потерпілого бачив вперше і ім‘я його мені не знайоме. Будучи на місці сутички, не бачив для себе ніякого підступу і лише хотів допомогти людині”, – повідомив Богдан Клічук.

Раніше повідомлялося, що в Чернівцях посеред вулиці побили чернівчанина Олексія Голика. Він стверджує, що це сталося через дописи у соцмережах, де він критикує діяльність міського голови Романа Клічука. Місцеві ЗМІ також сповістили, що на місці інциденту був присутній син мера Чернівців Богдан Клічук.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.