Новини

Плакав і кликав маму: батьки залишили вдома самого трирічного хлопчика, дитину заспокоїла поліція – відео

Вчора, 1 липня, близько 2-ї години ночі, у Чернівцях на вулиці Руській, до поліцейських звернувся небайдужий громадянин та повідомив, що вже близько тридцяти хвилин, з сусіднього подвір’я чути дитячий плач.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua

Патрульні направилися в напрямку, на який вказав заявник. Вже за хвилину поліцейські почули дитячий плач. Охоронці порядку перелізли через огорожу, оскільки все було зачинено, та намагалися заспокоїти хлопчика. Разом із дитиною на руках інспектори розпочали пошуки батьків, але ні в будинку, ні на території їх не було.

Згодом батько та матір все ж повернулися додому. Батьки пояснили, що залишили дитину, а поки вона спала, вони пішли в магазин.

“Навіть дорослим не завжди безпечно залишатися вдома самим. Що говорити про 3-річну дитину. Для хлопчика — це не лише стресова ситуація, а й різні ризики. Ми розуміли, що треба терміново потрапити на подвір’я та допомогти хлопчику”, — розповідає інспектор 1-ї роти Вадим Борлодян.

Поліцейські склали на батька адміністративний матеріал згідно зі ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) КУпАП та повідомили відповідні служби.

На щастя, дитина не отримала жодних ушкоджень, а поліція дякує небайдужим сусідам за пильність.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.