Новини

У Чернівцях суд не скасував покарання священнику, який їхав за кермом напідпитку і погрожував полісменам

Чернівецький апеляційний суд відмовив у задоволенні апеляційної заяви священника УПЦ МП Василя Савки, якого раніше оштрафували на 17 тисяч гривень за водіння автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Про це стало відомо із Facebook-стріму журналістки Галини Єреміци із приміщення суду, пише molbuk.ua

Суддя О. Колотило сьогодні після розгляду апеляційної скарги зачитав ухвалу, в якій зазначено, що Чернівецький апеляційний суд вирішив залишити без задоволення апеляційний позов Василя Савки. Також апеляційний суд вирішив залишити без зміни постанову Глибоцького районного суду про призначення священникові штрафу в розмірі 17 тисяч гривень та позбавлення права керувати транспортними засобами на один рік.

Крім того, суддя зазначив, що вказане рішення є остаточним та оскарженню не підлягає.

Раніше повідомлялося, що 18 квітня цього року п’яний водій автомобіля Renault Megane у селі Коровія поблизу Чернівців погрожував та голосно лаявся у бік перехожих та співробітників поліції, представившись “священником із Банчен”.

Як з’ясувалося, цим порушником був священник Василь Савка. Згодом Глибоцький районний суд оштрафував його на 17 тисяч гривень та позбавив його права керувати транспортними засобами на один рік.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.