Новини

У Чернівцях відбудеться конкурс серед бажаючих встановити пересувні споруди з торгівлі кавою

У Чернівцях департамент містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради оголосив про проведення конкурсу з надання права на користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення пересувних тимчасових споруд з торгівлі кавою та кавовими напоями.

Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Перший крок торгів становить 10 відсотків від суми початкового внеску, наступні – в розмірі не менше ніж 10 відсотків від попередньо запропонованої ціни.

Претендент під час торгів має право з голосу запропонувати розмір плати за користування елементами благоустрою з кроком не менше 10 відсотків від попередньо запропонованої ціни. Період розміщення пересувних тимчасових споруд в центральній, середній та периферійній зоні з 19.07.2021 по 18.07.2022 (365 календарних днів).

Пересувна тимчасова споруда не має мати закритого приміщення для тимчасового перебування людей в якій розміщується торговельне обладнання для сезонної роздрібної торгівлі. Пересувні тимчасові споруди мають бути сучасного зразка із застосуванням нового торгівельного обладнання.

Подання документів на конкурс

Для участі в конкурсі претендент подає такий пакет документів:

Заяву про участь у конкурсі з зазначенням адреси розміщення ПТС;

Копії паспорта та ідентифікаційного коду (в двох примірниках);

Кольорову ескізну пропозицію, що включає фотофіксацію, фотомонтаж на місці розміщення ПТС, що дає можливість оцінити її естетичний вигляд (в двох примірниках);

Копію платіжного доручення або квитанції про сплату застави, з відміткою банківської установи (в двох примірниках).

Заяви для участі в конкурсі можна подати до департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради з 8.30 до 17.30 за адресою вулиця Б.Хмельницького, 64-А (кабінет №101 та №102) з моменту опублікування цього оголошення до 17 год. 30 хв. 22 червня 2021 року включно.

Прийом документів на конкурс припиняється 22.06.2021р. о 17 год.30 хв.

Документи, які надійшли 22.06.2021р. після 17 год. 30 хв. конкурсним комітетом розглядатися не будуть.

Конкурс відбудеться о 14:00 годині 05 липня 2021 року в 105 кабінеті Чернівецької міської ради за адресою площа Центральна, 1, за умови відсутності обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19. З питань надання роз’яснень щодо умов проведення конкурсу звертатися за телефоном тел. 52-01-37.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.