Новини

4-річний хлопчик ледь не випав із вікна квартири, поки його мати надавала інтимні послуги

У Черкасах сьогодні близько другої години дня на вулиці Максима Залізняка хлопчик чотирьох років ледь не випав з четвертого поверху.

Правоохоронці зазначають, що в цей час його матері не було у квартирі – вона в цей час була на роботі, яка викликала занепокоєння поліцейських.

Дитина під час відсутності матері перехилилася через навстіж відкрите вікно й викидала іграшки на вулицю. Перехожі просили сховатися до кімнати – дитина не реагувала. Очевидці зателефонували у “102”. Коли правоохоронці зайшли у квартиру, виявили чотирирічного хлопчика, який знаходився вдома сам. Матір дитини повернулася через годину і розповіла, що була на роботі.

Під час поверхневої перевірки поліцейські знайшли у 28-річної черкащанки пакетик із порошкоподібною речовиною. За її словами, це був амфетамін, який вона вживає.

Жінка часто залишає сина самого, коли йде надавати інтимні послуги й таким чином заробляє на прожиття. Про це вона розповіла правоохоронцям.

Хлопчика забрали від матері працівники соцслужби у справах дітей та передали до Черкаського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей “Теплий дім”. Малюка оглянули медики, він має хворобливий стан. Наразі його життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Відносно матері черкаські поліцейські склали адміністративні протоколи за ст. 173-2 (Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) та ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні порушення.

Слідчо-оперативна група Черкаського районного управління вилучила пакетик із порошкоподібною речовиною на експертизу.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.