Новини

Адвокат Продана представляє в суді інтереси кандидата в нардепи, який ремонтує Хотинську в Чернівцях

Адвокат з Чернівців Анатолій Попов представляє інтереси в суді кандидата у депутати Верховної Ради на виборчому окрузі №87 Олександра Шевченка.

Як повідомляє molbuk.ua, про це стало відомо із сюжету ТСН від 19 травня.

Зокрема, у цьому сюжеті Попов відреагував на те, що ЦВК визнала конкурента Шевченка – представника “Слуги народу” Василя Вірастюка – обраним народним депутатом.

Адвокат вважає таке рішення порушенням прав виборців і пообіцяв його оскаржити.

“ЦВК сьогодні просто змінусувала не 504 голоси, як було раніше, а 3128 голосів. Це вони називають “захистом прав виборців”. Що далі? Суди. Очевидно, це незаконне рішення, тому що воно не відповідає ані рішенням, які вже були прийняті по цій справі, ані Конституції”, – повідомив Попов у коментарі журналістам.

Анатолій Попов – відомий у Чернівецькій області адвокат, який представляв у більшості судових справ інтереси колишнього секретаря Чернівецької міської ради Василя Продана та політичної партії “Рідне місто”.

Олександр Шевченко – кандидат у народні депутати від політичної партії “За майбутнє” на виборчому окрузі №87. Також він є власником компанії “ПБС”, яка нині проводить капітальний ремонт вулиці Хотинської у Чернівцях. Окрім того, ця фірма раніше ремонтувала частину вулиці Героїв Майдану в Чернівцях.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.