Новини

В управлінні освіти Чернівців розповіли, скільки часу школярі будуть на «дистанційці»

З 19 лютого всі школи Чернівців, у тому числі заклади професійної освіти I-IV рівнів акредитації (технікуми, коледжі, інститути, виші) переходять на дистанційну форму навчання. Скільки триватиме навчання на “дистанційці” – залежатиме від постанови Кабінету Міністрів.

Про це у коментарі molbuk.ua повідомила в.о. керівника управління освіти Чернівецької міськради Ірина Застанкевич.

“Із завтрашнього дня, 19 лютого, переходимо на дистанційне навчання у зв’язку з погіршенням епідситуації. А далі чекаємо. Усе залежить від постанови Кабміну, яку мали б ухвалити на початку наступного тижня. Якщо в постанові буде визначено, що всі освітні заклади повністю переходять на дистанційну форму навчання, значить, ми так само зачинимо школи і будемо навчатися дистанційно вдома. Якщо буде можливість вийти початковій ланці, то учні початкової школи будуть навчатися за очно-дистанційною формою. А школярі середніх та старших класів навчатимуться дистанційно”, – зазначає Ірина Застанкевич.

Чиновниця зауважує: як не складно повертатися на “дистанційку”, але епідситуація справді важка: чимало хворих в освіті і на коронавірус, і на ГРВІ.
За інформацією міської ради, наразі у Чернівцях коронавірусом хворіє 150 учнів, 83 педагоги та 14 техперсоналу. На самоізоляції – понад 3 тисячі учнів.
На ГРВІ наразі хворіють 2 тисячі 700 учнів.

Нагадаємо, від завтра, 19 лютого, усі школи Чернівців перейдуть на дистанційну форму навчання.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.