Новини

Ковбаси вже в холодильниках: інспектори заявили про зменшення порушень торгівлі на Калинівському ринку

У Чернівцях інспектори Держпродспоживслужби заявили, що ситуація щодо реалізації харчових продуктів на продовольчих секторах №4 і №5 Калинівського ринку покращилась.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила начальниця Головного управління Держпродспоживслужби в області Анжела Косован, пише molbuk.ua

За її словами, частина підприємців вже придбала холодильні установки із виставковою вітриною, а частина здійснює реалізацію із стаціонарних холодильних вітрин.

“Щоденно проводиться контроль за реалізацією харчових продуктів зі сторони адміністрації ринку. У разі виявлених порушень накладаються штрафні санкції (тільки протягом 05.05.2021 року було притягнуто до відповідальності 5 осіб). Постійно проводиться роз’яснювальна робота як спеціалістами ДЛВСЕ так і адміністрацією ринку з реалізаторами та споживачами щодо питань безпечності харчових продуктів та профілактики харчових отруєнь тощо”, – повідомила Косован.

Раніше повідомлялося, що інспектори Держпродспоживслужби виявили порушення на продовольчих секторах Калинівського ринку: підприємці торгували сирами і ковбасами без холодильників.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.