Новини

“Лексус” гнав на автопілоті: у Чернівцях п’яний водій пересів на місце пасажира в порожньому салоні

Вночі у Чернівцях поліцейські виявили водія у стані алкогольного сп’яніння, який спочатку втікав від правоохоронців, а потім прикидався пасажиром.

Про це повідомляє пресслужба управління патрульної поліції в Чернівецькій області, пише molbuk.ua

У ніч на 23 квітня, на перехресті вулиці Героїв Майдану та вулиці Каспрука, поліцейські помітили транспортний засіб Lexus RX300, водій якого порушував правила дорожнього руху.

Інспектори одразу направилися за автомобілем. Охоронці порядку подали сигнал про зупинку транспортного засобу, та керманич його проігнорував.

Навпаки, він продовжив рух, збільшив свою швидкість та намагався відірватися від поліцейських. Патрульні переслідували водія вулицями Чернівців, аж поки на вулиці Межибрідській чоловік сам не зупинився. Спершу інспектори подумали, що керманич усвідомив свої дії. Та ні. Після того, як транспортний засіб зупинився, водій швидко пересів на пасажирське сидіння та вдавав, що й зовсім не керував автомобілем, хоча в автомобілі більше нікого не було.

Причина такої поведінки та небажання визнавати себе водієм не вирізняється сильною оригінальністю — керманич мав ознаки сильного алкогольного сп’яніння та на додаток до всього був позбавлений права керування транспортними засобами. Патрульні склали на водія відповідні адміністративні матеріали, рішення за якими прийматиме суд.

Чоловік вже неодноразово попадав в поле зору поліції та має низку адміністративних матеріалів за порушення правил дорожнього руху.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.